Бен Афлек се раздели с новото момиче на Бонд

Новини
12:43 - 19 Януари 2021
3219
Бен Афлек се раздели с новото момиче на Бонд

Бен Афлек се е разделил с приятелката си и колежка Ана де Армас, която е новото момиче на Бонд в предстоящия "Смъртта може да почака", след почти едногодишна връзка, пише сайтът на списание "People". 

Според източници от обкръжението на бившата двойка раздялата им е била "по взаимно решение" и "приятелска". Предполага се, че 48-годишният Афлек и 32-годишната Де Армас са решили да се разделят, тъй като са "на различни етапи от живота си".

"Помежду им има дълбока любов и уважение. Бен има желание да продължи да работи върху себе си. Той има професионални ангажименти и отговорности като баща", казва неназован източник, цитиран от сп. "Пийпъл".

"Бен вече не излиза с Ана. Връзката им беше сложна. Ана не искаше да бъде постоянно в Лос Анджелис, а Бен очевидно трябва да е в града заради децата си", допълва друг приближен до бившата двойка.

Афлек има три деца - 14-годишната Вайълет, 11-годишната Серафина и 8-годишният Самюъл от брака с бившата си съпруга, актрисата Дженифър Гарнър.

За романа между Бен Афлек и Ана де Армас за първи път се заговори през март миналата година след срещата им на снимачната площадка на филма "Дълбока вода". Де Армас потвърди връзката им през април, публикувайки снимка, на която двамата празнуват 32-рия й рожден ден.


По време на карантината заради пандемията Афлек и Де Армас се изолираха заедно в дома на актьора в Лос Анджелис. Излизанията им от къщата редовно бяха улавяни от фотографските обективи.