Бен Афлек сваля кифли по интернет зад гърба на Джей Ло

Двойката май пак ще се размине с дългоочакваната сватба

Шоу
13:37 - 26 Април 2022
2999
Бен Афлек сваля кифли по интернет зад гърба на Джей Ло

Само няколко дни след втория годеж между Бен Афлек и Дженифър Лопес избухна кибер скандал, който заплашва отново да ги раздели току пред олтара. Риалити героинята Eма Ернан от шоуто за недвижими имоти "Селинг Сънсет" по Нетфликс сподели, че Бен Афлек ѝ е пишел настойчиво в приложението за запознанства Raya, точно в периода преди да се събере отново с Лопес.

"Помниш ли, когато видео с Бен Афлек заля мрежата, след като той го изпрати на непознато момиче в тикток?” - попита Ернан своя приятелка, позовавайки се на случай, в който момиче сподели видео, което получило в тиктокот актьора, след като решило, че профилът на Афлек в Raya е фалшив. За да докаже, че наистина е той, Афлек бе записал клипче с въпрос: “Защо ме изтри? Това съм аз!”.

“Може би е писал и на мен, а може и да ме е канил няколко пъти на кафе” - разкри още закачливо блондинката, която допълни, че е решила да отклони предложенията. “Можеше да попречиш на Бенифър да се съберат отново. Той е бил на лов!” - пошегува се приятелката на Ернан, която пък отговори: “Нали? Случи се точно преди да се съберат. Така че можеше и да не го направят. И двамата имаме връзка с Бостън и точно с това ме заговори”.

Представител на риалити блондинката уточни пред американкските медии, че тя има предвид разговори, които са се провели през 2019-а година. Междувременно Бен Афлек отрече твърдението, че се е мачнал с Eма Ернан, а от Raya заявиха, че профилът му в тяхната платформа не е активен “от няколко години”.