Бенишев от "Под прикритие" представя авторския си спектакъл „План Б“

Михаил Милчев изследва историите на наркозависими и на алкохолици, които са открили светлината

Общество
12:13 - 31 Януари 2024
1453
Бенишев от "Под прикритие" представя авторския си спектакъл „План Б“

Известният актьор Михаил Милчев представя на 3 февруари авторския си спектакъл "План Б“ на сцената на Сити Марк Арт Център в София. Това е документален театрален спектакъл, основан на реални интервюта с истински хора, страдащи от алкохолна или наркотична зависимост. 

"Нашите герои разказват честно и открито за унижения и падения, които трудно бихме могли да си представим. Те обаче, споделят всичко това, защото вече могат да си го позволят – превъзмогнали са го. Светлината е победила в техния път.

Това е един спектакъл за духовната криза на човечеството, изследвана чрез едно от нейните най–сериозни проявления - зависимостите, като опит за бягство от реалността и болката. И личния духовен опит като един възможен изход, оказал се спасителен за стотици изтерзани души", споделят от екипа.


"План Б" е спектакъл за упадъка на нравите, консуматорския възглед за получаване на незабавно удовлетворение на всички потребности, за девалвацията на духовните ценности. И за Бог от друга страна. За вечната епична битка между Бог и Его. За духовния път, извървян от обикновените хора, обект на нашия разказ и чудото, благодарение на което те са изградили един нов живот на основа на вярата.

„План Б“ е проект на актьора Михаил Милчев, който повече от 30 години е част от трупата на „Театър София“, и неговата Продуцентска къща „М енд Б прадакшънс“. Милчев е популярен сред телевизионните зрители като агента от ДАНС Богдан Бенишев от крими сериала "Под прикритие".

Драматург на спектакъла е Яна Добрева, композитор – Милен Апостолов, хореография - Велислава Цветкова-Дипчикова. В ролите са актьорите Борис Коев, Вартан Алексанян, Гергана Либова, Димитър Пишев, Ивета Маринова, Светлина Станчева.