Бербатов: Ако имаш две деца, как да обичаш повече едното?

Бившият нападател на "Тотнъм" и "Юнайтед" щастлив, че Висшата лига се завръща

Новини
22:50 - 12 Юни 2020
3489
Бербатов: Ако имаш две деца, как да обичаш повече едното?

Страшно развълнуван съм, че Висшата лига се завръща. Още повече че един от първите мачове е между “Тотнъм” и “Манчестър Юнайтед”. Лошото е, че няма да има фенове, но сигурността е на първо място. Хари Кейн и Хьон Мин Сон се завръщат, Пол Погба също. Това заяви пред британския вестник “Индипендънт” бившият нападател на “Тотнъм” и “Юнайтед” Димитър Бербатов.

“Хората ме питат кой отбор ще подкрепям в този мач. Винаги отговарям така: “Когато имаш две деца, кое обичаш повече?”. Подкрепям и двата отбора. Единственото нещо, което бих искал да видя, е хубав футбол, но както всички знаем, паузата беше голяма. Любопитен съм да разбера как ще се справят в първия си мач, особено “Юнайтед”. Ако спечели този мач, а “Челси” загуби, двата тима ще се изравнят по точки в битката за Шампионската лига.

Ситуацията за “Тотнъм” е малко по-сложна, защото в момента отборът е на 7 точки от четвъртото място. Но ако “шпорите” спечелят, това ще бъде голям стимул за тях. Този първи мач е много важен и за двата отбора. Надявам се, че ще гледаме хубав футбол”, казва още Бербатов. Коментираният от него мач е на 19 юни.