Бербатов отсвири Иван и Андрей за "Фермата": Що не вземете Наско Сираков или Илиана Раева?

Кубрат и Тервел Пулеви преговарят за влизане в риалитито вместо футболиста

Шоу
18:00 - 19 Август 2022
18739
Бербатов отсвири Иван и Андрей за "Фермата": Що не вземете Наско Сираков или Илиана Раева?

Емблемата на българския футбол Димитър Бербатов е трябвало да участва в новия сезон на „Фермата“, който стартира на 3 септември, но не се е разбрал с продуцентите Иван и Андрей, сподели източник от продукцията, пожелал анонимност.

Въпреки предложението за рекорден хонорар от 180 000 лева, Бербо е избрал да си пази имиджа, тъй като целта му в момента е стола на вечния президент на БФС Борислав Михайлов. Митко смятал, че ако се свърже с емблематичните левскари Иван и Андрей, ще нанесе непоправим удар върху изборната си кампания.

"Викнете Наско Сираков или Илиана Раева", избъзикал се с продуцентите Бербатов.

Продуцентите на риалитито са емблематични левскари

По всяка вероятност топ звездата на новия сезон пак ще бъде от спортните среди - някой от братята Пулеви - Кубрат и Тервел. Въпреки че предизвикват полярни мнения и реакции, двамата имат твърдо ядро от почитатели.

Който и от тях да влезе във „Фермата“, със сигурност ще прикове зрителите. В предишните сезони риалитито също успяваше да привлече известни личности, но само като специални гости, а не като редови участници. Сред тях бяха икономистът Владимир Каролев, който вече не е между живите, гимнастикът Йордан Йовчев и певецът Орлин Горанов