Бербатов се навлече, кимоно облече (СНИМКИ)

Легенди на Ман Юнайтед бяха гости на Джи-сун Парк в Южна Корея и се впуснаха в демонстративен мач

Спорт
14:10 - 21 Октомври 2024
1379
Бербатов се навлече, кимоно облече (СНИМКИ)

Димитър Бербатов и още няколко от неговите бивши съотборници в Манчестър Юнайтед изненадаха феновете с нетрадиционно облекло.

Българинът, заедно с бившите големи "червени дяволи" - Рио Фърдинанд, Неманя Видич и Едвин ван дер Сар, се събраха отново, но в столицата на Южна Корея - Сеул.

Все още с европейско облекло...

Квартетът посети Азия по покана на техния бивш съотборник в 20-кратните шампиони на Англия - Джи-сун Парк.

По този начин те засвидетелстваха приятелството си, останало им от славните години, прекарани на "Олд Трафорд". Бившите съотборници направиха и фотосесия, облечени в традиционно корейско кимоно - "ханбок", но майтапи също имаше.

Подаръкът за Патрис Евра

Рио Фърдинанд публикува в социалната мрежа Инстаграм послание към един от най-големите шегаджии в онзи отбор на Манчестър Юнайтед: "Когато Джи ни води на шопинг в Сеул. P.S.: Патрис Евра се измъкна... Имаме и за теб!!!".

Разбира се, към текста имаше и специална снимка, направена с корейската одежда, закупена специално за бившия френски национал, който не един и два пъти е твърдал, че с Бербатов са братя от различни майки.

Всъщност бившите футболисти на "червените дяволи" се включиха в интересен демонстративен двубой, организиран от гейминг компанията Nexon.

Имаше оригинален замисъл, като единият отбор, носещ името FC Spear, бе съставен само от офанзивни футболисти, а другият - Shield United, изобилстваше от качествени защитници и дефанзивни халфове.

Така се стигна до изключителна интересната комбинация, в която Димитър Бербатов и Дидие Дрогба действаха като централни защитници, а Тиери Анри и Карлос Тевес започнаха съответно като ляв и десен бек. Ривалдо, Фелаини и Кака действаха в халфовата линия, а в нападение стартираха Алесандро Дел Пиеро, Луиш Фиго и Еден Азар.

Атаката на Shield United пък бе водена от Туре Яя, а по крилата действаха Йон Арне Рийзе и Кларънс Зеедорф.

Интересното е, че победата бе именно за този тим, който спечели с 4:1. През първото полувреме Туре Яя и Зеедорф дадоха аванс от два гола на отбора си. Йоо-Хо Парк и Хавиер Масчерано докараха резултата до 4:0, а Парк Джи-Сун реализира почетното попадение за FC Spear от дузпа в 85-ата минута.

FC Spear: Бюнг-Джи, Анри, Бербатов, Дрогба, Тевес, Ривалдо, Фелини, Кака, Азар, Дел Пиеро, Фиго

Shield United: Ван дер Сар, Канаваро, Видич, Фърдинанд, Масчерано, Пирло, Бонучи, Пуйол, Рийзе, Туре Яя, Зеедорф