Бесен врачанин посече баща си със сабя

Крими
13:40 - 21 Април 2021
2597
Бесен врачанин посече баща си със сабя

Бесен врачанин посече със сабя баща си и го изпрати в болница. Информацията ни бе потвърдена от ЦСМП-Враца и от спешното отделение към МБАЛ „Христо Ботев“-Враца, където е постъпил за лечение сериозно пострадалият мъж.

За кървавия инцидент, който се е разиграл между 9 и 10 часа в понеделник обаче няма нито дума в традиционния бюлетин на полицията във Враца.

До семейната драма се е стигнало след скандал на ул. „Априлско въстание“, казаха очевидци на невиждания екшън, научи "Конкурент".

Малкият син на фамилията – Орлин, се опитал да убие баща си. Незнайно какво е предизвикало гнева на младия мъж, но той нападнал родителя си със сабя на улицата. Екшънът е станал на улицата пред дома, който се намира на №10. Повиканата линейка натоварила ранения възрастен мъж, който е настанен във врачанската болница с множество порезни рани.

Съседка се опитала да помогне на жертвата, като излязла с лопата за чистене на сняг срещу нападателя. Жената, която работи в МБАЛ „Христо Ботев“, също е пострадала, но се е отървала леко.