Бездарна тъпотия или оригинално парче? Какви ги вършат Коцето и Фънки в Райската градина? (ВИДЕО)

През ключалката
12:20 - 19 Октомври 2020
16441
Бездарна тъпотия или оригинално парче? Какви ги вършат Коцето и Фънки в Райската градина? (ВИДЕО)

Бездарна тъпотия или оригинално парче? На тези две полярни мнения се разделиха потребители във фейсбук, гледали новото парче на чалга певеца Константин, озаглавено "Коцето и Фънки в Райската градина". Премиерата на новия клип на двамата приятели беше преди два дни, като във фен страницата на Коцето във фейсбук до понеделник на обяд събра 30 000 реакции и над 1200 коментара, видя Lupa.bg.

Поп фолк звездата и рокаджията обаче със сигурност разбуниха духовете в социалните мрежи и от една страна бяха заклеймени от стотици потребители и поздравени за оригиналността и чувството за хумор също от немалка част от общите си почитатели. 

"Гледахте ли ни във Facebook, чада мои...", написа не без самочувствие изпълнителят на „Един грам срам“. Във видеото Коцето и Фънки попадат в поле от марихуана. Две красавици пък се грижат за благополучието им като им веят с ветрила под непрекъснатите подканяния на Коцето: "Миличка, духай, духай майлко по-активно, искам да усетя", докато Фънки ръмжи от удоволствие.

"В рая няма ли нещо пържолки или само марулки има", пита учудено чалга изпълнителят, докато вдига поредната наздравица с пълничния рокаджия.

"Бате, тука в райските градини чувстваш ли се като един бог", пита закачливо Фънки. А Константин му отговаря в същия дух: "Като един мини бог - бил съм и ще бъда", отговаря не без самочувствие чалга певецът. "Аз не съм бил и няма да бъда! Наздраве!", отсича рокаджията.

В клипа се появява и Влади Въргала. На финала Фънки и Коцето отиват да жънат конопа, а клипът завършва тематично с песента на култовата руска група "Земляне" "Трава у дома", по-известна като "Земля в иллюминаторе".

А ето и част от коментарите "за" и "против" парчето, написани под клипа, които Lupa.bg избра от фен страницата на Коцето:

"Против"

"Бездарно изпълнение и безсмислици-пълна простотия и харчене на пари за тъпи сценарии. Тоя дебелият иначе е много критичен за изпълненията на разни участници, а той самият е кръгла нула изпълнител."

"Това т.н Коце няма ли кой да му каже че е много просташко на всяка втора дума да повтаря всички производни на "бате, братко, батенце, егати" и т.н. Сигурно си мисли, че е много оригинален".

"Фънки беше много против чалгата, а сега...? Парите определят всичко!"

"Поведението им е чалгаджийско и Въргала е известен на цяла България с чалгаджийските си скечове. Компанията е класическа чалга. Фънки е минал на "другия бряг". Парите определят наклона."

"Нормално, Фънки и измекярската му фирмичка София Мюзик отидоха в канала покрай Ковида, та сега се налага да смуче от Коценцето, абе намерили са се и двамата. Щом се обичат младите да се вземат, кои сме ние да им пречим."

"Голяма простотия, дори не е смешно. Коцето си го познаваме, нищо ново под слънцето, но Фънки така да се излага... С какъвто се събереш такъв ставаш!"

"Фънки удари дъното. Явно постоянно е в "Райската градина ", както Коцко."

"По-голяма безвкусица и глупост не бях гледал. Прости момчета."

"По-голяма тъпотия скоро не бях гледал и тоя Фънки дето мразеше чалгата и чалгарите, само с чалгари се движи, снима се в чалга клипове, и му пее Софи Маринова и той се кефи. Чиста трагедия".

"Излагация си бай Рокаджията..."

"Излагацията е пълна, Константине. Какви хубави песни имаше и правеше преди....... Тия наркотици хич не ти влияят добре , и заобикалящата те компания..... Абе ужас трагедия. 

"Това е една гавра с Рая и Бога. Как може? Нямате ли страх от Бога? Тези двамата са едни дрогирани алкохолици и палячовци!"

 
"За"

"Майтап да става- щото ни писна от депрес COVID новини и битки в БГ Парламент".

"Правят си кефа хората и не им е неудобно, защото са ерудирани, могат да си го позволят. Освен да се сгънем и да ревем на един ъгъл, че ние сме в ада. Боли го фара, как мислиш ти, българино?"

"Като чета коментарите се чудя, кой аджеба гледа турските сериали и е затънал в дългове и кредити-ние ще дойдем много възвишен, духовен и интелигентен народ! Ти да видиш! А за треторазрядното представление ковид-19 какви са мненията? Коцето и Фънки поне не ви правят на маймуни, мисля... И със сигурност т'ва клипче няма да се отрази по никакъв начин на финансовото ви състояние, личната свобода и броя на бръмбарите в главата!"

"Абе хора никакво чувство за хумор ли нямате бе... Опитват се да създадат смях, емоции в това напоследък толкова объркващо и негативно положение, в което се намираме. Супер сте момчета, продължавайте в същия дух. Коце, уникален си, братле!"

"Много луди и много сладки. Браво за това, че могат да бъдат над нещата и да се забавляват без да им пука за злобните, завиждащи малки хорица!"

"Абе хора, защо сте толкова криви? Хич не можете да се забавлявате... гавра било с Бога, сметай до къде сте се изкривили!  Не животът е гаден, вие си го правите такъв!"

А ето и самия клип и нека драгият читател прецени сам каква позиция да заеме.