БЕЗПЛАТНО: Петричани се напафкаха с 6 тона марихуана

Куриози
19:56 - 21 Юни 2022
5152
БЕЗПЛАТНО: Петричани се напафкаха с 6 тона марихуана

Задушлива миризма на „Мери Джейн” надруса петричани. Димна завеса се разстла над града, носейки ужасна миризма. Оказа се, че от 6 часа тази сутрин полицията гори канабис, конфискуван при мегаоперацията в индустриалната зона преди няколко месеца. Действието се разви в двора на КАТ, а пунктът заради операцията бе затворен за клиенти, пише „Струма”.

За съжаление на полицаите обаче вятърът се извъртя и разнесе цялата миризма към блоковете в съседство и в града. Миризмата е страшна, ние се напушихме, панически звъняха петричани на редакционните ни телефони. 6 тона бе количеството канабис, предвидено за горене, а акцията приключи към 14.00 часа.

При полицейска операция "Медицински канабис", проведена пред ноември миналата година в складове в промишлената зона на Петрич, Ръждак и Рупите, бе открит канабис, който собствениците твърдяха, че е за медицински цели

После се оказа, че съдържанието на канабиноиди е над нормата за този вид канабис и затова продукцията бе конфискувана. Марихуаната бе складиран в двора на КАТ и днес в присъствието на специална комисия той бе унищожен.