Безплатно преглеждат за онкозаболявания в Плевен

Университетската болница „Д-р Георги Странски“ се включва в инициативите по повод Световния месец за борба с рака на гърдата

Новини
12:39 - 08 Октомври 2019
1659
Безплатно преглеждат за онкозаболявания в Плевен

От днес, 8 октомври, до края на месеца Университетската болница „Д-р Георги Странски“ в Плевен ще извършва безплатни профилактични и диагностични прегледи за онкологични заболявания.

Така тя ще се включи в инициативите по повод Световния месец за борба с рака на гърдата, съобщиха от здравното заведение.

Прегледите ще се извършват всяка седмица от понеделник до четвъртък в Отделението за диспансерно наблюдение на болни с онкологични заболявания - в онкохирургичен кабинет. Те ще бъдат с предварително записване от 10,00 до 11,00 часа на тел. 064/886 345.

Ще се осъществяват от онкохирург от Клиниката по онкологична хирургия на Университетската болница. Ако е необходимо, ще се прави и допълнително диагностично изследване.

Ще се провеждат и безплатни консултации при психолог. Те ще бъдат всеки вторник през октомври от 08.00 до 10.00 часа в Психологичен кабинет на Отделението за диспансерно наблюдение на болни с онкологични заболявания с предварително записване.