Безумие! Тъпчат хората като сардини и ги ваксинират на групи по 30 накуп!

Новини
15:40 - 04 Януари 2022
8646
Безумие! Тъпчат хората като сардини и ги ваксинират на групи по 30 накуп!

Без спазване и на елементарни противоепидемични мерки се ваксинират желаещите в столичната "Бърза помощ", научи Lupa.bg. В почивните дни анархията е била пълна, а хората са били натъпквани в стаи по 10 човека и ваксинирани за норматив.

И цялото това безумие се е случило без спазване на дистанция, а някои от пациентите дори са били без маски.

Още по-любопитен факт е, че из коридорите ходели двама човека, за които не е ясно точно какви са, и са питали кой каква ваксина иска да му се сложи. Единият направо вадел спринцовките от джоба си, все едно е на битака.

"Пълно безобразие! Такова безхаберие не сме виждали, а разликата между ваксинирането преди в "Пирогов" и ВМА и сега в "Бърза помощ", е от земята да небето. Цялата тази ситуация си е достойна за заснемане на сериал.

За съжаление каквато ни е здравната система, такова е и отношението и ваксинирането. На други места разпитват какви заболявания имате, някакви алергии, правят ти преглед, ако се наложи за някои по-възрастни и т.н., а тук направо си казваш каква ваксина и те бодат директно!

Пълен потрес, чувствахме се като сардини в консервена кутия, като стадо овце, набутано в кошарата", оплака се пред Lupa.bg пациент, станал пряк свидетел на гротеската през почивните дни.

На същите кадри, но още по-фрапиращи, стана свидетел и бившият общински съветник Венцислав Мицов, който алармира, че се ваксинират по 30 души в едно помещение и постоянно публикуваше информации в профила си във Фейсбук.