Безумие: Векилска изследва кучешки фекалии

Топ
14:21 - 09 Юни 2022
3251
Безумие: Векилска изследва кучешки фекалии

Мариана Векилска явно има доста свободно време, което запълва с изследване на кучешки екскременти. Тв водещата от БНТ пусна видео с кучешки лайна и скастри собствениците на домашни любимци, които не почистват след животните си. Векилска показа, че никак не обича кучета и котки, като дори се възмущава от уринирането им навън, видя Lupa.bg. Журналистката стана за смях с признанията си, че е разследвала кучешкото ако по улиците и добре зае кое е от домашно куче и кое не, разпознавала ги по състава им...

„Хора, едно не мога да разбера. Не стига, че градът ни е опикан от кучета и заприличва на Единбург неделя сутрин. Не си събирате лайната след тях. Как е възможно това? Толкова ли сте прости, защото това може да го направи само прост човек. Възмутително и ужасяващо гадно е това, ако като от кон” – казва в свое видео тв водещата, която недоволства и срещу опикаването от домашни любимци, явно иска стопаните им да ходят с чашки след кучета си.

Мариана сръчно фотографира екскрементите на кучетата и влезе в спор със свой последовател, който я контрира, че фекалиите може да са от улично куче, а не от домашно.

Тв водещата изследва лайната по улиците

„Не, не е. Уличните кучета не акат на тротоара, защото са свободни да го правят на скрито. Нашите - домашните - са на каишка и акат по пътя. А и явно нямате куче и не виждате десетките “мини” с различна големина по улиците. В нашия квартал има едно улично куче, а всеки ден по пътя към парка има към десетина акита с различна големина. Акото на домашното куче винаги се разпознава - определящо за него е това, с което кучето се храни” – философства Векилска, която явно освен специалист по йога и корабоплаване, вече разбира и от фекалии.

Мариана стана за смях с признанията си за фекалиите

Водещата на „България в 60 минути“ по БНТ редовно изучава екскрементите по улиците и вече има доста опит, тъй като ежедневно изследва чии са лайната в квартала, където живее.

„В сторитата съм снимала още две с различна големина - всичките от тази сутрин. Най-малките ги пропуснах. Не, че са за пренебрегване…” – хвали се Векилска, която вече е взимана на подбив от последователите си.

Редно е собствениците на кучета да събират след себе си, но не е редно някой да ходи да изследва фекалиите и да се оплаква от опикаването, защото в цял свят животните се изхождат по малка нужда свободно навън.