Безвкусица в центъра на София! (СНИМКИ)

Новини
17:45 - 05 Декември 2021
12960
Безвкусица в центъра на София! (СНИМКИ)

На поредната идиотщина се натъкнаха хората - в центъра на София, точно пред Народния театър "Иван Вазов", лъсна безвкусица. Според някои тя трябва да се нарича "коледна украса", но прилича на селски кич и нищо повече.

Преминаващите край нея най-често цъкат с език, а коментарите са гарнирани с обидни реплики по адрес на кмета на столицата - Йорданка Фандъкова.

Който и да е дал разрешението за това безумие, вече няма значение, след като видя бял свят, а хората само се смеят и отвръщат поглед със съжаление от унижението, което трябва да изтърпят пред институцията "Народен театър".

В социалните мрежи се появиха и редица коментари, които си заслужава да бъдат прочетени от замесените лица.

"Истински мъчно ни е за София, може би столицата в Европа с най-грозната коледна украса!

Не само това, ами някой в общината е разрешил и тая кочина точно пред Народния театър! На тъмно може и да има привлекателен вид, но на светло е изключително грозно. Тази украса е срам и за А1, които не са пропуснали да направят огромни кичозни кубчета с логото на компанията, да не би някой нещастник да пропусне коя е фирмата дарител. Но пък наоколо са се постарали цялото пространство да е обримчено в кабели, метал и преходници.

И колко години трябва да минат, за да зацепят в общината, че е впечатляваща клетост, мизерия и комплексарщина да приемаш и одобряваш всяка цигания, само защото е безплатна, подхвърлена без всякакви естетически качества от някоя фирма.

Целият център е осеян с хаотични, безобразно неадекватни, архаични лампички, за сметка на това с огромното лого на фирмата, която ги е платила. Фандъкова за поредна година демонстрира тотална липса на култура и вкус по отношение на естетиката в украсата на града! Това обаче е показателно за цялото отношение към столицата", беше написано в една от групите, свързана с новини от столицата.