Биха шута на изпълнителния директор на летище "София"

Кристиан Стошек си тръгва след две години, за да търси нови предизвикателства

Топ
19:15 - 27 Юни 2022
10124
Биха шута на изпълнителния директор на летище "София"

Нов рокади на летище "София", този път на шефско ниво. Кристиан Стошек си тръгва след две години работа на родния аеропорт, а раздялата е формолирана като "търсене на нови предизвикателства" от негова страна.

"След две успешни и вълнуващи години начело на проекта за трансформация на летище София, нашият колега Кристиан Стошек, който до днес беше главен директор по трансформацията, изпълнителен директор на Наземно обслужване и на Учебния център, реши да се оттегли от проекта и да се впусне в нови професионални предизвикателства", информираха от летището.

"Целият ни екип, както и Надзорния съвет на Меридиам, благодарят на Кристиан за всичко, постигнато заедно на летище София и за неговата стратегическа визия и всеотдайна работа през периода на трансформация. Пожелаваме на Кристиан много успехи в бъдещите му проекти!", се казва още в информацията.

Емил Стефанов - заместник-изпълнителен директор, поема ръководството на дейностите на Дирекция "Наземно обслужване" заедно с Димитър Биков, главен директор "Маркетинг и бизнес развитие", който ще координира всички търговски аспекти, вкл. отношенията с авиокомпаниите.

Анелия Димова - главен директор "Човешки ресурси”, също ще подпомага процеса по отношение на дейностите в областта на човешките ресурси и поема пълна отговорност за Учебния авиационен център.