Биков възмутен: Спецов дал интервю за женско списание

Личности
14:51 - 14 Май 2021
3925
Биков възмутен: Спецов дал интервю за женско списание

"Как е стигнал новият шеф на НАП Румен Спецов до президента. При положение, че единственото, което се открива за него, е едно интервю в "Жената днес" за хранителния режим. Това е шеф на НАП! Как така?!". Този въпрос зададе Тома Биков на пресконференция на ГЕРБ. 

Живял ли е новият шеф на НАП в Дубай през последните години? Кой вкара учредителна на партията на Васил Божков в МВР?", попита още той. 

"Очевидно има нов коалиционен партньор, взел на изборите 3% и нещо. Но в новия парламент може и да влезе", допуска още той. "Сега за "Жената днес" кой гарантира? Румен Радев се казва човекът и той трябва да отговаря", настоя още той.

ГЕРБ дадоха пресконференция в централата на партията, която идва броени часове след освобождаването на директори в ключови агенции като НАП и "Митниците".

Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов.

Павел Тонев е новият директор на Агенция "Митници".Той заменя на поста Георги Костов. От длъжност в МВР е освободен директорът на дирекция „Инспекторат“ Николай Гешев. Още в първия си работен ден новият служебен министър на вътрешното министерство Бойко Рашков освободи Бойко Славчев, административният секретар на МВР.