Бил Клинтън призна за оралния секс с Моника Люински

Ексклузивно
21:25 - 06 Март 2020
12752
Бил Клинтън призна за оралния секс с Моника Люински

Бил Клинтън разкри защо е правил орален секс с Моника Люински. Бившият президент на Съединените щати признава за изневярата в нов документален филм, чието заглавие е „Хилъри”.

Клинтън разкри пред камерата, че чрез връзката си със стажантката в Белия дом Моника Люински се опитал да се справи с огромното напрежение, на което бил подложен по това време.

Неговата връзка с Люински през 90-те години едва не прекрати президентството му, а нея превърна в „най-мразената жена в света”.

Във филма той си припомня момента, в който признава на жена „какво точно се е случило” и разказва, че се е „почувствал ужасно от всичко това”.

Клинтън разказва: „Отидох при нея, седнах на леглото и разговарях с нея. Разказах й абсолютно всичко. Тя ми каза, че трябва да съобщя това и на дъщеря ни Челси. Отидох при нея и го направих. Беше ужасно”.

Бившият господар на Белия дом разкри, че двамата със съпругата му Хилъри дълго време след това са посещавали психоаналитик, а това било едно от най-трудните неща, които той някога е правил.

Хилъри също разказва във филма за това как се е почувствала в този момент: „Бях съкрушена. Не можех да повярвам. Толкова силно бях наранена, че просто не можех да повярвам. След това започнахме да посещаваме брачен психоаналитик и разговорите бяха болезнени, силно болезнени”.

Моника Люински беше на 22 г., когато прави орален секс с 49-годишния тогава президент. Бил Клинтън беше държавен глава на САЩ от 1993 до 2001 г.

Превод от в. "Дейли мирър"