Билалов бяга в САЩ след края на "Стани богат"

Актьорът се готви да напълни джоба с турне отвъд Океана

Култура
20:47 - 26 Септември 2019
35506
Билалов бяга в САЩ след края на "Стани богат"

Свалянето от ефир на емблематичната игра "Стани богат" предизвика небивали реакции в социалните мрежи и сред телевизионните зрители. Доскорошният водещ в БНТ Михаил Билалов обаче съвсем не е притеснен, че е загубил работата си, от която прибираше по 5 бона на месец.
 

Оказва се, че новият директор на БНТ Емил Кошлуков даже му е направил огромна услуга като оряза бюджета на закъсалия финансово канал. Джаро от хитовия сериал "Под прикритие" вече е ангажиран с нова работа, която ще му донесе доста солидни доходи.

Носителят на "Аскеер" и "Икар", който има зад гърба си над 50 роли в български и чуждестранни филмови продукции, и е носител на 12 престижни награди от международни фестивали, е бил нает за 9 "мокри поръчки" на територията на САЩ и Канада, пише "Слава". В толкова градове ще бъде играна комедийната постановка на режисьора Станимир Михайлов "Мокра поръчка", в която талант ще вихри блестящият тандем Михаил Билалов и Николай Урумов.

Актьорите летят на 1 ноември, а първото им представление е само 24 часа по-късно в Атланта. Следват Чикаго (3.11), Лас Вегас (6.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11), а за финал пиесата ще се играе в американската столица Вашингтон на 24 ноември.

Поради огромния интерес сред българите зад Океана, които искат да се насладят на актьорския талант на Билалов, е възможно да бъдат добавени и още един-два града, а самият актьор е невероятно развълнуван от развоя на събитията около предстоящото си турне в САЩ и Канада, което ще му донесе десетки хиляди в "зелено" според негови колеги.