Биляна Йотовска заголи секси дупе

Общество
15:26 - 29 Май 2020
22257
Биляна Йотовска заголи секси дупе

Макар фитнесите да бяха затворени месеци наред, красивото лице на родния културизъм Биляна Йотовска продължаваше да тренира и да се грижи за себе си вкъщи. Красавицата зарадва многобройните си фенове със снимки на изваяното си тяло и особено на дупето, което е спечелило не една и две награди.

"Говорим си с приятелки, че вече повече от месец-два не сме обличали друго освен удобен анцуг или пижама! Аз, обаче си открадвам и по някой по-секси момент...", пише Биляна.

Йотовска използва инстаграм, за да вдъхнови повече хора да водят по-здравословен начин на живот, внимавайки с храната, която приемат и да тренират повече, но и да ги накара да мислят позитивно.

"Въодушевлението и доброто настроение са заразни - не спирайте да ги разпространявате, докато не заразите всички!", е споделила Биляна към друга своя публикация.

Фитнес моделът се определи като позитивен и балансиран човек, който обича и е обичан и сподели, че не може без любовта. А любовта има много измерения - пълната къща, някой да те посрещне вкъщи, да има с кого да отидеш на почивка или дори на разходка.