Биографията на Меган и Хари стана бестселър

Топ
15:56 - 06 Май 2020
2202
Биографията на Меган и Хари стана бестселър

Херцозите на Съсекс са толкова уморени от безкрайния поток от негативизъм по свой адрес и от изобилието от спекулации, че решават да разкажат собствената си история. Меган Маркъл и принц Хари, заедно с експертите Омид Скоби и Катрин Дюран, написаха своята биография .

Представянето на книгата „В търсене на свобода: Хари и Меган създават модерно кралско семейство” е насрочено за август тази година. Amazon обаче вече направи публикацията достъпна за предварителна поръчка.

В рамките на първите 24 часа биографията оглави класацията на най-продаваните книги. Електронната версия на книгата ще излезе на 11 август, а печатно копие ще влезе в продажба след 9 дни. Херцозите ще разкрият всички тайни на кралското семейство и ще обяснят подробно причината за „Мегзит“, както и ще напишат всичко за поредицата скандали, които им се приписват.

Не е изненадващо, че биографията се очаква с нетърпение по целия свят. Вярно е, че кралицата на Великобритания явно не е очаквала подобна стъпка от страна на любимия си внук. Елизабет II вече направи безпрецедентни отстъпки, което позволи на семейството на херцозите на Съсекс да водят свободен живот в Америка.

Близостта до Холивуд се отразява на двойката. Меган Маркъл скоро ще стартира лайфстайл блог, за да засенчи успеха на Гуинет Полтроу.