Бисерите на Бойко от срещата с феновете: Я, който е най-грамотен от вас, да го прочете!

Дет` се вика, ние като изпълнителна власт, дори и не можем и да ви отговорим публично на този въпрос, е друго от лафчетата на премиера

Топ
18:16 - 24 Януари 2020
8278
Бисерите на Бойко от срещата с феновете: Я, който е най-грамотен от вас, да го прочете!

Бойко Борисов се срещна с феновете на Левски, за да обсъдят бъдещето на клуба. Индикациите са, че благодетелят Васил Божков ще се оттегли, ако бъде приет нов закон за хазарта.

Привържениците поискаха спешна среща с премиера, за да уточнят детайлите и да бъдат изгладени недоразуменията - ще има ли протести, какво ще се случва с Левски, ще го има ли и т.н.

Борисов винаги е култов, когато се държи свойски и непринудено.

Ето и някои от днешните му лафове по време на разговора му със сините фенове:

На влизане на срещата той ръкува с всички с приятелското: "Добър ден! А, живо-здраво!"

И след увода от шефа на НКП Степан Хиндлиян, топката беше прехвърлена към Бойко Борисов.

"Трудно е да се определи кой е по-голям фен на Левски - аз или вие. Сигурен съм, че съм ходил на повече мачове, отколкото вие всички заедно!"

"Аз провеждам такива срещи с всички, които са искали да дойдат при мен и да говорим по една или друга тема".

"Футболният клуб Левски е нещо, което го е имало, което го има и пак ще го има".

"Ако искате да го има този футболен клуб във вида, в който си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба - така, както е и в Барселона, в Реал, където публиката и феновете имат важна роля".

"Толкова по модела. Дет` се вика, ние като изпълнителна власт, дори и не можем и да ви отговорим публично на този въпрос".

"Има юристи от вас, могат да погледнат този доклад. На 8-ма страница, мисля беше. Ето, да го прочетете. Кой е най-грамотен от вас? Можете да го прочетете".

"Къде е Левски в този доклад? А вие излизате, обяснявате, плашите ме с бунтове!"

"Искате да го скрием този доклад? Не можем да го скрием, защото утре ще дойде проверка от прокурор и ще ме пита защо сме го скрили".