Битата Диана Димитрова осребри славата си

Актрисата откри своя изложба

Нещо за четене
16:48 - 22 Декември 2022
17908
Битата Диана Димитрова осребри славата си

Актрисата Диана Димитрова, която разбуни духовете с твърдение, че е била зверски пребита от свой колега на снимачната площадка, се възползва умело от славата си. Актрисата, която и рисува, откри своя изложба. Събитието откриха Любен Дилов - син и галеристът Михаил Трифонов. Последователите на брюнетката коментираха, че доста умело използва своите 5 минути слава и сега ще продаде картините си, видя Lupa.bg.

"След пандемията се налага да живеем и във време на война. Знам, че хората имат нужда от изкуство. Вярвам, че имат. Изкуството е свещена форма на досег с божествената частица, която е във всяко едно човешко същество. За мен е голяма чест да съм първата жена художник в това различно и интелигентно списание. Голяма чест е и да участвам в тази съвместна изложба с тези артисти.", пише Диана в личния си профил във фейсбук.

В началото на месеца актрисата назова публично името на колегата си, който преди 5 години я е пребил жестоко на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот". Тя го направи завоалирано, споменавайки кодирано само първото му име, но от думите й стана категорично ясно, че говори за Юлиан Вергов.