Бивш шеф на парламента разкри: Борисов спи по 4-5 часа

Димитър Глачев не се сърдел на Цветанов, но гербери напускали именно заради него

Актуални новини
09:40 - 21 Юни 2020
3850
Бивш шеф на парламента разкри: Борисов спи по 4-5 часа

Бившият председател на Народното събрание и дългогодишен депутат от ГЕРБ Димитър Главчев разкри, че премиерът Бойко Борисов спи едва по 4-5 часа на денонощие и оправда снимката, изтекла с неговия лик, щракната посред бял ден с думите: "Спи толкова малко, защото иначе няма как да свърши всичко".

"Ние в коалиция с БСП няма да влезем. Проблемът на давещите се е в самите давещи се", коментира Главчев пред БНТ. А по повод компроматната атака срещу министър-председателя заяви: 

"Не бих казал, че тази е най-зловещата атака, но е най-смешната и подла. Срещу тези компромати обаче какво има? Има договорености за "Балкански поток", изтребителите F-16 и финансова помощ за България заради кризата с коронавируса". 

Според Главчев ГЕРБ се подлага на атаки заради засегнати интереси на олигарси, като визира "изгнаника" в Дубай Васил Божков. 

"Не очаквайте, че нещо лошо ще кажа за Цветан Цветанов, тъй като сме работили повече от 15 години. Не ми хареса това, че каза, че много хора не се гордеят, че са членове на ГЕРБ. По-скоро в партията има положителна промяна, тъй като доста хора, които напускаха през годините, казваха, че е заради Цветанов", разкри още Главчев.