Бивш шеф в ЦСКА атакува Боби М.: COVID-19 = БОВИД-16

В родната централа или са много глупави, или са в паника, твърди Милко Георгиев

Спорт
17:42 - 25 Ноември 2021
3596
Бивш шеф в ЦСКА атакува Боби М.: COVID-19 = БОВИД-16

Бившият шеф в ЦСКА - Милко Георгиев, не си поплюва, когато стане дума за любимия му клуб и за безобразията, които се вършат в БФС. Георгиев за пореден път нападна президента на БФС - Борислав Михайлов, като го сравни със заразата коронавирус.

"Щеше наистина да е забавно, ако не беше жалко. Аз по друг начин не бих могъл да си обясня последния малоумен ход от страна на БФС! Да караш клубовете да подписват нещо, което няма абсолютно никаква правна стойност означава едно - или са много глупави там, или са в паника! А може и двете, всъщност.

Боби, изпадаш вече в положението на Ковид-19 - никой не те иска, но ти мутираш в различни щамове и си се впил в организма на родния ни футбол... Ти си БОВИД-16, вече толкова години вирееш и трябва да ти се признае, на теб и дружинката около теб - почти успяхте! В такъв тежък локдаун вкарахте футбола, че ще са нужни години за да мръднем поне малко!Да, години - да не си мисли някой, че ще дойдат Бербата, Стилян и Мартин и всичко ще е цветя и рози!

Освен всичко друго, ти не се държиш и мъжки, а едно време всички ние се възхищавахме на мъжкото ти поведение.Излъчваше увереност, решимост, вдъхваше уважение...

Сега не ти остана нито достойнство, нито мъжество!!!На никой реално не му пука дали си пияница, дали косата ти е фалшива, дали получаваш 20 к на месец и още и още...

Хората те презират защото убиваш любовта им към играта, не го ли разбра?

Откакто вирее БОВИД-16, стадионите ни са полупразни, ти не смееш да стъпиш на стадиона, а в редките случаи когато отидеш се изнизваш по пистата - доста страхливо, не мислиш ли, мъжки? И тези около теб, не са ти приятели - да знаеш!

Приятелите са за да помагат в тежките моменти, а тези само те ползват за да могат и те да чопнат по нещо! Да, наясно съм за това че си кукла на конци и зад теб има други които те държат в тежка зависимост, но помисли! Все още имаш шанс сам да изчезнеш, в крайна сметка ако последната ти постъпка е мъжка, винаги можеш да запазиш уважението на хората...

Другото е ясно, на 12.10 ти беше поставена първата доза срещу БОВИД-16, вече си готов за “втора игла”, а при нужда ще слагаме и бустерни дози, НО НИЕ СИ ИСКАМЕ ИГРАТА!

Ще ти кажа и какво ще стане след теб!Тези които идват ще бъдат подлагани на постоянен натиск и обществен контрол, за да не стане като теб!

Базата в Бояна няма да е вече някакъв недостъпен район!

Ресторанта няма да е на синчето и няма да се дъни евтина чалга със също толкова евтини момичета!

Вируса БОВИД-16 ще го преживеем, но от теб зависи като какъв ще те запомнят хората! Аз съм слушал за покойния Бисер Михайлов, гледал съм теб и сина ти - и да, смятам че и двамата бяхте страхотни вратари! От тази гледна точка ми е малко тъжно, че линията май ще прекъсне тук, но някак си ще е обида за футбола четвъртия от поколението вратар да го роди Николета...

Убеден съм, че ти с добро няма да си идеш!

А щом искаш да е с лошо, Ок - съвсем скоро ще разбереш, че 40-годишните приятелства не са като 40 годишните уискита!

Наздраве, мъжки!", написа Милко Георгиев в профила си във Фейсбук.