Бивш шеф в ЦСКА се гаври с Борисов: Защо харесваш Слави, а Черепа - не?

Бойко се лута между страховете си и ни баламосваше от болницата, заяви Милко Георгиев

Спорт
15:21 - 21 Април 2021
4994
Бивш шеф в ЦСКА се гаври с Борисов: Защо харесваш Слави, а Черепа - не?

Бившият шеф в ЦСКА - Милко Георгиев, взе отношение по политическите теми, вълнуващи цялата нация в последните дни. Той реагира и на ситуацията с премиера в оставка Бойко Борисов, който беше опериран по спешност преди дни.  

Ето какво сподели Георгиев в профила си във Фейсбук:

"Сега сериозно! Изборите свършиха преди 3 седмици и от тогава наблюдаваме изключително интересни събития и зависимости!

Ще започнем с премиера, който постоянно се лута от състояние на очеваден страх, до абсолютна детска наивност!

Още в нощта на изборите, застанал самичък до жипката излъчваше толкова самота, че чак да ти стане жал... Естествено, думите рязко контрастираха с излъчването му, и за мен от този му гаф започна лавината от следващите!

На следващия ден, спинкал сладко на пухена възглавничка (по думите му), изведнъж пак

видяхме онзи мачо, мечтата на всяка лелка на около 55-60 год., застанал бодро и вече с леко назидателен тон да ни се кара че нищо не сме разбрали...

Същевременно вече жипката се въртеше по автокъщите...

Оставете фарса по студиата - там и без това нищо съществено не се каза! Едни и същи лица с едни и същи заучени клишета - че те футболните хора имат по-богат речник (тука малко се изсилих, ама пък се получи добре).

Апропо - на тая защо и викат “Деса Общата”?

През това време очевидно вървяха всякакви пазарлъци по оста ГЕРБ-останалите!

Междувременно премиерът реши, че няма да ходи в НС! Тежък гаф на PR-те му (или негов личен)!!! Защо бе? Защо да не идеш? След като за мен е очевидно, че може друго да нямаш, но поне харизма и излъчване имаш - ми иди бе, иди и се дръж мъжки - да те плюят, колко да те плюят? Ама, отиваш и им затваряш устите!!!

И напускаш достойно, а не се криеш като... сещаш се кво! Това с отпуската беше тъпо, ама това с менискуса счупи всякакви рекорди!

Определено страхът вече го е завладял и от там лавината от грешни действия е неизбежна!

Едиственото, което може да го върне в играта, са някакви съизмерими гафове на останалите участници в шоуто, но поне засега не дават особени заявки (изключвам онзи неадекватен сценарист с не особено високият ръст и глупавата реплика за Хан Крум)!

Но върхът беше, когато целият проекто МС се събра при него в болницата, за да им се покаже по боксерки, да си почеше макарите (ама, Севда ква е готина, как го изряза това, а?) и да обяви, че на Калин Вельов ще му се наложи пак да облече костюм!

Честно казано, ще умра щастлив, ако видя в този си живот как Меркел събира министрите си на поляната в къщата си и излиза с неепилирани крака, само по бикини, с палава блузка и леко запотена по мишниците...

Не може така, бе, г-н бивш премиер!

Искаш уважение, а се държиш като чобанин, дето случайно е попаднал на обществено място! Какво ни показа всъщност? Че не ти пука от това какво означават институциите ли? Ама ние това много отдавна сме го разбрали - нямаше нужда да гледаме как си подръпваш гащите отзад докато ни балалосваш неуспешно!

Интересно ми е, след късометражния филм на Севда, после хапнахте ли заедно? Смяхте ли се? Кво си викате -тия балъци днес ги убих, а?

А чакай, да не забравя - абе, г-н премиер, пратете го тоя ваш PR да спортува някъде!

Онзи ден решил да се подиграва с новия шеф на правната комисия и от реакцията на последния разбрахме, че вашият човек изглежда като грохнал тюлен... 

Вие сте спортна натура - пратете го някъде да стегне малко гърдите, малко корема... Тц, тц, тц...

Аз като ви казвам, че е гаф след гаф...

Така че... днес лично мен ще ме зарадва едно мъжко появяване в НС и бъдете сигурни - ще има сто пъти повече положителен PR, отколкото всякакви плонжове на лакеите по студиата!

С теб сме!!!

П.С.: Забравих - премиерът обичал Слави, защото онзи от 30 г. правил едно и също... Ми той и Васил Божков от 30 г. прави едно и също - него обичаш ли го?"