Бивш шеф в ЦСКА: В Левски явно скоро ще започнат да четат и Достоевски

Как всички, които имаха да получават пари от ЦСКА бяха кредитори, а сега, когато сините трябва да плащат - са лешояди, чуди се Милко Георгиев

Спорт
11:45 - 11 Февруари 2020
2457
Бивш шеф в ЦСКА: В Левски явно скоро ще започнат да четат и Достоевски

Бившият административен директор на ЦСКА - Милко Георгиев, е изненадан от случващото се с Левски. Софиянецът, който от миналата година не е на работа в клуба от Борисовата градина, изрази своята позиция и направи паралел с това, което се случи с ЦСКА преди няколко години, и със ситуацията на "Герена" сега.

"Изумен съм!!! Чета изказване на адвокат на Левски и си задавам въпроса: "Абе, тия нормални ли са?!" Значи, когато ЦСКА беше в подобна позиция, тогава всички, които имаха да получават пари, бяха назовавани с уважителното КРЕДИТОРИ, а сега същите тези юридически и физически лица, са наричани ЛЕШОЯДИ!", написа в профила си в социалната мрежа фейсбук Георгиев.

"Да, наясно съм, че тяхното лицемерие е световно известно, ама, хайде малко по-тихичко! Много добре е описано каква е била ролята на изпълнителния директор, ама защо е пропуснал да спомене, че същият е длъжен да подаде и молба за откриване на несъстоятелност, когато повереното му дружество няма възможност да обслужва задълженията си?! Законът го задължава!

Та, в този ред на мисли - НАП лешояди ли са? Ако е така, да променят закона и всички да спрем да плащаме. Аман от лешояди, нали? ЧЕЗ също ли са лешояди?

Иначе-много се радвам на това как изпълнителният директор на сините цитира световни автори, надявам се скоро да наблегнат и на Достоевски!", завършва Милко Георгиев, който в случая може би прави заигравка с романа "Идиот" на руския класик.