Бивш служител на НАСА : Видях извънземно

Стоеше изправено и разговаряше с двама астронавти, казва Кларк Макклеланд

Мистика
13:02 - 13 Август 2020
4659
Бивш служител на НАСА: Видях извънземно

Бившият оператор на космическите апарати в космическия център Кенеди – Кларк Макклеланд твърди, че станал свидетел на мистериозна среща между астронавти на Американската космическа агенция (НАСА) и високи на ръст извънземни същества, докато работил за агенцията.

На сайта си Макклеланд заявява: „Аз, Кларк Макклеланд, бивш оператор на космическите апарати, космическата флота, лично наблюдавах 240 до 270-сантиметрово извънземно, докато работих в космическия център Кенеди. Извънземното стоеше изправено на мястото за товарене и разговаряше с двама астронавти на НАСА! Видях също и космическия кораб на извънземното, който беше поставен в стабилизирана орбита от задната страна на нашата космическа капсула. Гледах около минута и седем секунди – достатъчно време да запомня абсолютно всичко. Това беше извънземно и неговият космически кораб”.

Макклеланд казва също, че той не е единственият, който е виждал извънземни в космическия център Кенеди. Настоява, че притежава документи и снимки, които да потвърдят историята му. Според него НАСА не е цивилна агенция и същността ѝ е далеч по-мистериозна, отколкото се смята. „Пентагонът притежава НАСА. Някои от операциите на Министерството на отбраната са топ секретни. В орбита бяха изпратени няколко сателита и други инструменти и няколко екипажа са се срещали с извънземни”.