Бивш служител в ЦСКА нападна Пламен Марков

Тъп е като гъдулка, безмилостен е Кирил Костов

Спорт
11:50 - 10 Юни 2019
3441
Бивш служител в ЦСКА нападна Пламен Марков

Бившият администратор на ЦСКА - Кирил Костов, който от 2016 година не е на работа в клуба, нападна остро изпълнителния директор на червените Пламен Марков.

Марков вчера направи гаф на пресконференцията преди първата тренировка на отбора за новия сезон, след като прати под наем Иван Турицов, а не Стойчо Атанасов, както се оказа в последсвие.

От клуба замазаха положението и успокоиха феновете:

"Искаме да ви уверим, че бранителят Иван Турицов твърдо остава в ЦСКА и занапред. Молим да ни извините за допуснатата неволна грешка по време на пресконференцията. През новия сезон да трупат опит в други отбори ще бъдат преотстъпени Ангел Лясков и Йоан Бауренски. Ще ви информираме своевременно за всички трансферни новини", се казва в съобщението на клуба.

По-късно Кирил Костов беше безмилостен към Пламен Марков и публикува мнението си в профила си във Фейсбук:

"Искам да съм като Гъди (прякорът на Пламен Марков в ЦСКА, щото е тъп като гъдулка).

Да мятам само клишета и заучени фрази, да говоря много и реално да не казвам нищо, а когато ме попитат за нещо сериозно, все да отговарям, че не съм запознат, постоянно да казвам "питайте треньора", "питайте футболистите", "питайте собственика" и кой ли още не.

Да мълча като риба и да се скатавам, когато някой от подчинените се обърне към мен за работа и да не смея да кажа нищо на шефа, защото не знам в кво настроение е и да не вземе да ме изхвърли.

Единствен аз да си имам служебна кола и служебно гориво, обаче да не я давам за служебни цели и когато няколкото служителя наистина имат нужда от кола, примерно да се закара футболист на преглед или да се посрещне някой на летището, да казвам "Еми намери кола".

И единственият път, в който кажа нещо, да сгреша и да се налага клубът да илиза с официално становище да се извинява за грешката ми", написа Костов.