Бивша барета пред Lupa.bg: Антигенните тестове нямат разрешително и патент

У нас
14:19 - 03 Август 2021
10991
Бивша барета пред Lupa.bg: Антигенните тестове нямат разрешително и патент

Антигенните тестове нямат разрешително, нямат патент, в листовките им не фигурират. С какво са напоени тампоните им? В кой гараж в Турция се правят?

Тестовете трябва да са сертифицирани по ISO, а не са. Пълна измама са, продават се на свободния пазар. Нашите политици станаха дистрибутори на тази измама. Това заяви пред Lupa.bg бившата барета Методи Бъчваров, който участва в протест срещу мерките срещу коронавируса.  

„Политиците станаха дистрибутори и на убийствените ваксини – те са химичен препарат, с който се извършва превръщане на ДНК в РНК. Как така ние се имунизираме срещу COVID-19, а проф. Тодор Кантарджиев твърди, че още не е изолиран. Как тогава като не знаем какво е COVID имаме мутации, имаме ваксини? Как коронавирусът заобиколи всичките химични и биологични лаборатории, обаче една маска го спира? Значи лабораториите не могат да го установят, но маската – го спира“, коментира Бъчваров.

„Как през 2015 г. Ричард Ротшилд получава патент за COVID-19, а през 2020 г. Световната здравна организация казва, че COVID-19 е непознат за човечеството вирус. Как така всички болести изчезнаха и хората започнаха да умират само от коронавирус. Защо само той се лекува? Какво е това здравеопазване? Това ли ни е социалната политика?“, пита Бъчваров.

За да получи отговори на тези въпроси, той организира със свои съмишленици протест днес, в 17 часа  пред църквата „Св. Седмочисленици“.