Бивша на Гришо: Преспа с най-добрата ми приятелка

Нещо за четене
16:33 - 19 Октомври 2021
9774
Бивша на Гришо: Преспа с най-добрата ми приятелка

Григор Димитров се доказа за пореден път като ценител на женската красота. Той добави в колекцията си от завоевания още една красива и известна жена след Мария Шарапова, Никол Шерицнгер, Серина Уилямс и Лолита Усманова. Оказа се, че Григор е ценител най-вече на руската красота, защото жената, с която се е срещал преди настоящата си половинка, също е рускиня.

Става дума за телевизионната водеща, модел и бизнес дама Виктория Боня. Към двамата имаше подозрения, че са заедно, но никой от тях не го потвърди. Направи го Боня, и то след като Димитров оповести публично връзката си с нейната сънародничка Османова, която е близка приятелка на Виктория.

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", започна Боня, след което започна да плаче и да разказва какви ги е надробил Григор.

"Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли", завърши Боня, която обаче категорично отказва да назове българина по име, защото не иска дори да го изговаря.

Нежеланието на Григор да има деца провали и връзката му с известната американска 43-годишна певица Никол Шерцингер. Друга влюбена в българина преди години - бившата номер 1 в тениса Серина Уилямс пък нарече Григор "човек, който има черно сърце" и предупреди тогавашната му партньорка в живота Мария Шарапова, че българинът е способен да наранява жените до себе си.