Бивша риалити звезда заживя с вълци (Снимки)

Брадърът Илиян изби рибата в Тик Ток

Нещо за четене
12:21 - 23 Януари 2024
13044
Бивша риалити звезда заживя с вълци (Снимки)

Илиян Кюрчев– Ляката, когото зрителите познават от „Биг Брадър” през 2015 г., е истинска Тик Ток звезда. Мъжагата от Плевен, който влезе в къщата на Големия брат и аха да ошамари съквартиранта Пламен Богданов, който сваляше тогавашната му приятелка Анита, събра над милион гледания в Тик Ток, където качва прелюбопитни видеа, видя Lupa.bg.

С последния си клип обаче Илиян направо изби рибата и събра милион и отгоре гледания, стотици коментари и реакции. На видеото той демонстрира особено близки отношения с… превъзбудена вълчица. Действието се развива в гората край Плевен, където мъжът прекарва по-голямата част от времето си.

И ако преди години Илиян беше във фокуса на прожекторите, то днес мускулягата е изоставил напълно светския живот и се е отдал на тишина и спокойствие, далеч от шума на града и хорските очи. Илиян живее в къщурка в гората над Плевен и съжителства с вълци. Мъжът ги храни и се грижи за тях, а хищниците, за които се знае, че ценят харизмата и силата, вероятно усещат добронамереното отношение на бившата риалити звезда и търсят компанията му денонощно.

Илиян Кюрчев с бившата си приятелка Анита