Бившата и настоящата на Криско се хванаха за косите

Нещо за четене
14:28 - 02 Март 2021
3995
Бившата и настоящата на Криско се хванаха за косите

Бившата танцьорка Цвети, която скоро ще дари Криско с второ дете очевидно още не може да преглътне предишната любов на своя партньор – плеймейтката Ася Капчикова. Според близки на двойката Петрова изпадала в тих ужас при всяко споменаване на участничката във „Фермата“, а медийните й изяви причинявали почти панически атаки.

Те разказват още, че Цвети тайничко, но много редовно преглеждала инстаграма на Ася от фейк профил, с който я следвала. Доказателство за тези разкази се появи съвсем наскоро след като въобразявайки си, че никой няма да забележи приятелката на Криско индиректно „атакува“ Ася.

Бившата танцьорка сподели „меме“ към, което добави свои думи, но така и не става ясно към кого са насочени. LifeOnline.bg не констатира, че тя е „щракнала“ стори на бившата любима на своя мъж и с думите си се заяжда именно с нея. В „мемето“ на Ася пише:

„Това е Пенка. Пенка е във връзка, но не публикува снимки с Гошо на всеки пет минути. Пенка знае, че на никого не му пука, че Гошо й е подарил комплект Nivea за 10 лв. Пенка е умна! Бъди като Пенка!“.

Споделяйки точно същия пост, конкретно на Ася (което става ясно по добавен допълнително лично от нея емотикон), Цвети Петрова съсъка:

„Мили ми Пенки. Точно вие, къде репоствате това май забравяте, че занимавахте нон стоп хората с връзките си. Или сега вибрирате на друга честота?!“.

Припомнете си, че Ася имаше връзка с Криско преди години. В началото той настоявал да крият отношенията си, но след като миньончето от Девин разби конкуренцията на конкурса „Мис Плеймейт“ и се окичи с лента и корона, Криско моментално съзира възможност за добър пиар и обяви публично, че е влюбен в игривата тогава блондинка.