Бившата Мис Хърватия се разголи и на афтърпартито на БАФТА

Най-сексапилната фенка на Мондиал 2022 - Ивана Кнол, отново демонстрира прелести

Новини
22:46 - 21 Февруари 2023
6598
Бившата Мис Хърватия се разголи и на афтърпартито на БАФТА

Жената, обявена за "най-сексапилната фенка на Световната купа", се появи в прелестен тоалет на афтърпартито на наградите БАФТА. Ивана Кнол възхити привържениците на турнира миналата зима с поредица от зашеметяващи тоалети. Бившата "Мис Хърватия" се появяваше навсякъде на надпреварата, следвайки националния си отбор, който завърши на трето място в Катар.

Сега тя се появи в Лондон на афтърпартито след церемонията по връчването на наградите БАФТА за телевизионни и филмови продукции. Тя беше поканена на сбирката, организирана от модното списание British Vogue, след като миналата седмица пристигна, за да гледа мача на любимия си Арсенал с Манчестър Сити.

По време на участието си Кнол носеше открояваща се искряща прозрачна рокля с разкрояване отстрани. Тя публикува редица снимки от вечерта, за да остави възхитени своите 3,5 млн. последователи в Инстаграм.

След Световното първенство по футбол, по време на което тя често беше забелязвана в различни оскъдни тоалети, броят на последователите ѝ нарасна от 600 000. Тя наблегна на секси одеждите си в разцветки на хърватска тематика.

За носенето на тези дрехи в Катар тя рискуваше да бъде арестувана или депортирана. Страната домакин помоли феновете да се въздържат от обличане на "прекалено разкриващи дрехи" по време на турнира.

"От посетителите се очаква да покажат уважение към местната култура, като избягват прекалено разкриващото се облекло на публични места, заяви катарската туристическа служба, допълвайки: Като цяло се препоръчва мъжете и жените да гарантират, че раменете и коленете им са покрити".

Кнол пренебрегва тези послания и не беше задържана заради отказ да спазва правилата. През последното десетилетие тя често е била забелязвана на Световните първенства по футбол, като е присъствала и на турнира, когато той се е провеждал в Бразилия и Русия.

В някои части на света тя бе похвалена за това, че се е опълчила срещу строгите закони, като Катар също бе подложен на обстрел заради репресивните си закони срещу жените. След като публикува снимките си от афтър партито на БАФТА, Кнол благодари на Vogue за поканата.

Един от най-известните хърватски модели написа в Инстаграм: "За мен е чест да бъда част от @britishvogue BAFTA after party. Благодаря ви, че ме поканихте."