Бившата на бездомния Джизъса: Дано най-после си купи апартамент

Двамата се ожениха на 26 юни миналата година във Велинград

Нещо за четене
12:21 - 26 Юни 2023
3233
Бившата на бездомния Джизъса: Дано най-после си купи апартамент

Благо Джизъса и Поли се разведоха пред районния съд в София. Победителят от „Сървайвър“ и вече бившата му съпруга най-после подписаха документите за разтрогване на брака си.

„Нямам никакви претенции към Благо въпреки голямата му печалба от 450 бона от „Сървайвър“. Таман сега ще може да си купи апартамент.“ В съдебната зала Полина наистина не изрази никакви претенции към пачките на Джизъса. Ексфутболистът също не пожела нищо от нея и двамата си взеха последно сбогом.

Благой и Поли се ожениха на 26 юни миналата година във Велинград на пищна церемония. През април обаче тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибското море, докато участва в „Сървайвър“. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти. Основната тема на разговора е официализирането на развода им.

„Когато Благой разбра, че искам развод, поговорихме, но решението ми беше окончателно. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно повече. Благо, разбира се, беше изключително изненадан. Попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време“, сподели Поли миналия месец, след като стана ясно, че иска развод.

Тогава младата красавица хвърли и бомбата, че двамата с Благо никога не са се разбирали, както всички смятаха.