Бившата на Динев вехне без мъж

През ключалката
12:26 - 13 Февруари 2020
4206
Бившата на Динев вехне без мъж

Бившата държанка на олигарха Динко Динев Ариа призна, че е влюбена, но не в мъж, а в музиката и в проектите си. Няма половинка до себе си в момента и цялата й любов, време и енергия посвещава на музиката и новите песни, които подготвя.

“На 14 февруари ще бъда на участие и ще се забавлявам с моите фенове, с хората, които харесват музиката, която правя. Така че, подобаващо ще посрещна този празник – с любовта на феновете и моята към тях“ – казва тя в “Автограф”.

Винаги е себе си и най-вероятно това й помага да жъне успехи в кариерата. На мнение е, че някои хора това ги дразни,  но на други им допада. Не знае дали е печеливша формула.

“Много съм амбициозна, когато реша нещо, си гоня нещата. Радвам се, че проектите ми, особено последните два, много се харесаха и се надявам всеки следващ да е още по-успешен. Каквото зависи от мен, го правя. А от там нататък всичко е късмет и Божа работа” – споделя още тя.

Като нов изпълнител има нужда от песни и от собствен репертоар. Затова се старае да бъде по-продуктивна.

“Живеем във време, в което изпълнителите са много. Всеки пуска нови проекти. Затова е добре да си по-активен, защото иначе ще бъдеш по-трудно забележим. Всъщност е доста относително, зависи и от песните. Може да пуснеш дадена песен и шест месеца да не ти трябва нищо ново” – обяснява младата надежда на фолка.

До няколко дни предстои премиерата на новата й песен, която е самостоятелна, доста интересна и различна.

“Не искам много да издавам, да оставим на хората да преценят дали им допада или не. Аз съм хванала една линия, която следвам относно звученето, за да създам свой стил. Но пък смятам, че не трябва да ставаме прекалено еднотипни, защото в един момент това води до еднообразие. Хубаво е във всеки един нов проект да има по нещо различно. Целият екип, с който работя по новата песен, е изцяло обновен. Текстът е доста интересен и искам да видя как ще го възприемат хората и дали ще се припознаят отново в него. Написан е с много емоция и е изпят с много чувство. Аз винаги пея от сърце и душа“ – издава певицата.