Бившата на Гришо се оплака от тормоз

Шоу
15:29 - 14 Август 2024
2327
Бившата на Гришо се оплака от тормоз

Румънката Мадалина Геня разказа в интернет за неприятното преживяване, което е имала на летище по време на планираната си почивка.

Бившата приятелка на първата ни ракета Григор Димитров твърди, че служител на аерогарата я е "малтретирал", заснел е нея, дъщеря и племенника й и не ги е пуснал да минат чек-ина, докато въпросът не е стигнал до полицията, пише Digi24.

Мадалина публикува поредица от снимки с въпросния служител, когото обвинява, че е "злоупотребявал" с положението си и разказа подробно през какво е преминала.

"Този ​​човек ме малтретира. Снима мен и децата ми. Каза, че ще ми анулира самолетните билети, въпреки че всичко е платено. Невероятно поведение към две деца и жена. Приятелите ми се опитаха да ми помогнат, но започнаха да ги обиждат и тях. Италианци... какво по искате", написа 37-годишната румънка.

Плачех с дъщеря ми и племенника ми, а той ни се смееше в лицата. Когато се обърнахме към полицията, най-накрая ни пуснаха, след час плач пред гишето за регистрация. Изгубиха и багажа ни! На почивка с децата ми, без нито един от най-важните ми предмети", оплака се супермоделът Мадалина Геня в Инстаграм.