Бившата на Икарди зарадва мъжете с разголена гръд (СНИМКИ)

Уанда Нара несъзнателно показа зърното на гърдата си

Новини
22:45 - 31 Януари 2023
7163
Бившата на Икарди зарадва мъжете с разголена гръд (СНИМКИ)

Сексапилната и красива Уанда Нара, която вече е и бивш футболен агент, претърпя смущаваща ситуация, докато предаваше на живо в Инстаграм. 36-годишната аржентинка, която е бивша половинка на Мауро Икарди, показа зърното на едната си гърда, докато беше в леглото с новия си приятел.

Тя се смути и изчерви за миг, но веднага след това дойде на себе си и продължи за радост на 15-те си милиона последователи. Нара беше видяна да се усмихва, да се надува и да изплезва език по време на предаването в социалната мрежа.

По време на предаването аржентинският модел носеше свободен черен потник и никакъв сутиен, разбира се, като дясното ѝ зърно се изплъзна по време на видеото.

Показването на палавото зърно остана незабелязано от нея в продължение на 45 секунди, преди Нара да забележи смущаващия казус.

Неудачният момент може да вкара в беля 36-годишната Уанда в нежелана ситуация с Инстаграм, тъй като голотата е забранена от правилата за общността на платформата.

Всяко наказание би било удар за милионите ѝ онлайн последователи, които ще пропуснат пикантното ѝ съдържание. Нара често дразни феновете си, като показва тялото си по бикини, бельо и други пикантни облекла.

През 2022 г. Нара преживя изпълнена със събития раздяла със съпруга си - футболиста Мауро Икарди, след взривоопасен край на осемгодишния им брак.

Икарди беше обвинен в изневяра от съпругата си, преди тя да бъде заснета да целува новото си гадже - рапъра Toy boy, и да се снима в един от музикалните му клипове.

Кадрите предизвикаха гневна реакция от страна на Икарди, като аржентинският нападател се включи в Инстаграм, за да даде отговор на похожденията на отчуждената си съпруга.

"Тя стана за смях на целия свят с поведението си, с отношението си, избухна той. - Истината е, че не съм готов да продължавам да подкрепям това и да защитавам неоправданото".

Двойката, която има две общи деца, замина за Малдивите в опит да спаси брака си, но пътуването се оказа неуспешно.

Оттогава Икарди замина под наем за Турция, присъединявайки се към Галатасарай от Пари Сен Жермен за този сезон. Въпреки че страда от поредица от мускулни травми, той вкара пет гола и записа четири асистенции в девет участия през този период.