Бившата на Джеф Безос отново се развежда

Бракът им е приключил само година, след като бе сключен

През ключалката
21:45 - 29 Септември 2022
4178
Бившата на Джеф Безос отново се развежда

В началото на 2019 г. дойде новината, че след 25 години брак Джеф Безос и съпругата му Макензи Скот се развеждат. В резултат на което тя се сдоби със състояние от няколко милиарда долара.

Но през изминалите три години на няколко пъти тя обяви големи дарения. А през миналата година бившата съпруга на Безос намери отново любовта в лицето на учителя Дан Джюет.

Обаче бракът им е приключил само година, след като бе сключен. От „Ню Йорк таймс” са се сдобили с информация, че Макензи Скот е подала молба за развод в съда, а Джюет не я е оспорил.

Знае се също, че подялбата на имущество се е случила чрез договор, който обаче не е публично оповестен. От съдебните документи не става ясно дали Макензи Скот и Дан Джюет са имали предбрачен договор, но са имали въпросния договор за раздяла, който урежда подялбата на имуществото.

Преди време самият Безос бе казал, че подкрепя брака и връзката на бившата си съпруга и смята, че новата ѝ половинка е страхотен човек. За своите 25 години брак Макензи и Безос имат четири деца.