Бившата на Джизъса в Дубай с Недко Сланината

Моделката Куини-Алис се върна при млад баровец

През ключалката
13:47 - 29 Март 2019
60789
Бившата на Джизъса в Дубай с Недко Сланината

Моделката Куини-Алис Николова официализира връзката си с Недко Петков, познат с неособено лицеприятния си прякор Недко Сланината, като се похвали със снимка с бизнесмена. Сланината заведе гаджето си в Дубай, а тя веднага качи в социалната мрежа фотос с бившия на Преслава.

Куини се прочу покрай връзката си с футболиста Благой Георгиев, а после се прехвърли на сина на Ветко и Маринела Арабаджиев - Вълчо. Докато Алис и Вълчо бяха заедно, тя не спираше да се подвизава в луксозния им хотел и в чалготеката им. След края на връзката им, моделката се преориентира към друг заможен мъж - Недко Сланината, който преди това имаше връзка с фолк певицата Преслава. Прякорът на младия богаташ идва от фамилния бизнес с месо и месни продукти. Най-продаваният артикул в семейната индустрия била именно сланината.

Бившата изгора на Благо Джизъса, който я изостави заради руската си съпруга Есмер Омерова, е гадже с Петков от 2 години, като ту се събираха, ту се разделяха. Сега вече са закрепили връзката си и почиват в Дубай.