Бившата на Коко Каменаров е издънката на тв сезона, зрителите зоват: Радина, иди си, ти си пълна скръб!

През ключалката
16:30 - 11 Октомври 2021
29158
Бившата на Коко Каменаров е издънката на тв сезона, зрителите зоват: Радина, иди си, ти си пълна скръб!

Иначе всепризнатата телевизионна легенда Радина Червенова трупа само негативи с новата си рубрика за психология, която води в предаването "Преди обед" в ефира на bTV. Коментарите в социалните мрежи за журналистката и за качеството на продукта й са унищожителни, а сегментът на Радина едва ли ще изкара и до средата на тв сезона, твърдят медийни спецове.

Масово недоумение предизвиква факта как известната водеща се е съгласила да застане зад подобен нискокачествен продукт. Според мнозина голяма част от темите в рубриката й са не просто скучни и представени твърде повърхностно, а граничат с евтино шарлатанство тим Кобилккина. Що се отнася до психолозите, които коментират в студиото, те шокират със слаба компетентност и сексизъм.

Радина Червенова се присъедини към екипа на bTV в началото на есенния тв сезон и даде заявка за сериозно присъствие. Програмата й е такава: в понеделник обръща внимание на забравени лица от миналото, а в сряда прави "Опасни връзки" – рубрика за психология на отношенията. Засега обаче, вместо висок рейтинг и интерес, рубриката й се очертава като един от най-големите провали в кариерата й на водеща.

Още с първата си тема – летните флиртове, Червенова претърпя зашеметяващо фиаско. "Толкова сухо и безинтересно беше поднесена темата, че трудно ще грабне зрителя. И точно си мислех, че по-зле не може да стане, и изскочи Ненчо с фокусите", коментира на страницата на "Преди обед" зрител, визирайки и друга нова рубрика в предаването – тази на актьора Ненчо Илчев.

"Според гостите в студиото, за да имаш дълга и щастлива връзка, трябва и двамата партньори да си имат и други партньори!?! Тук възниква въпросът защо, по дяволите, са заедно тогава?", се пита в един коментар в мрежата на видимо ядосан зрител. А друг му приглася с: "Стил: "Лична драма" и ЕЖК (Една жена каза). Явно искат да конкурират Гала".

Следващата тема на рубриката бе "Първата любов", която бе ориентирана сякаш повече към тийнейджърите, а след нея дойде и темата "Изневери от гледна точка на изневеряващия", за които Радина Червенова бе поканила психологът Орлин Баев, който успя да си спечели само врагове с мнението, че жените сами подтикват мъжете си към изневери, тъй като не ги обгрижват достатъчно добре.

"Ужасяващо тъпа и ненужна рубрика! Не разбирам на кого помагат! А психологът спокойно може да си изгори дипломата", веднага реагира гневен зрител в социалните мрежи