Бившата на Лукарски му натри носа: Казваше, че съм стара и дебела, а танцувам в топ 10 в света

Новини
13:45 - 09 Януари 2020
72568
Бившата на Лукарски му натри носа: Казваше,че съм стара и дебела, а танцувам в топ 10 в света

Бившата съпруга на Божидар Лукарски - Ива, натри носа на ексминистъра, след като се изстреля в световната топ 10 по салса. Кръшната танцьорка, но с диплома от Бъркли в САЩ, не пропусна да натърти, че е успяла въпреки обидите и униженията, изтърпяла като жена на шефа на СДС, който постоянно се подигравал на мечтата й да танцува и да стъпи на големите сцени.

„Някои биха казали, че така изглежда, когато „мечтите се сбъдват”.... НЕ! Ето как изглежда, когато си поставяш цели, работи цялото си аз (физически, психически, емоционално и т.н.) и го направи! Без значение какъв ще бъде реалният резултат от резултатите, аз завинаги ще бъда първата българска соло жена художник, която стигна до финалите на Световната среща на върха по салса!!!!!”, похвали се Ива на профила си във Фейсбук.

„О, и между другото, това излиза особено на бившия ми съпруг, който ми каза, че никога няма да бъда танцьор, защото бях "твърде дебела и твърде стара"!!!! Никога не позволявай на никой да те определи!!!! никога!!!! аз съм на 35 години и съм в Топ 10 на света. Достатъчно казано.”,  изстреля красавицата.

В момента Ива е в щата Флорида, в Маями, докато Божидар Лукарски е с новата си съпруга също в Щатите, но в Калифорния. 

Ива се омъжи за Лукарски през май 2016-а на пищна сватба край морските вълни. Бракът им обаче не издържа и две години и приключи малко след като адвокатът подаде оставка като шеф на „Раковски” 134. Заради 20 години по-младата хубавица синият лидер сложи край на 30-годишен брак с първата си съпруга, от която има и две дъщери. След развода с Ива, Лукарски преоткри любовта в лицето на негова приятелка от детинство - полуперсийката Лида Азади, с която мина под венчило през лятото на миналата година. Бившият министър сега живее с новата си половинка в Калифорния, където тя от години върти собствен бизнес.   

Красивата Ива пък се влюби в интелектуалеца бохем Тодор Пеев, който за разлика от предшественика си, дава свобода на любимата и я насърчава я в артистичните й изяви на сцената.

Ива пък върна самочувствието си и явно се чувства достатъчно атрактивна и щастлива, защото често публикува  предизвикателни фотоси във вихъра на танца, в които пръска сексапил.