Бившата на "Ергенът" Виктор нагорещи мрежата (Снимка 18+)

Нещо за четене
16:07 - 11 Април 2022
7350
Бившата на "Ергенът" Виктор нагорещи мрежата (Снимка 18+)

Виктор Стоянов се превърна в горещ обект на желание за участничките в шоуто "Ергенът", но имат ли шансове въобще, след като стана ясно коя е голямата му любов.

Най-желаният тв ерген е споделял, че е имал доста жени в живота си, но само с няколко е стигал до продължителна връзка. Голямата му любов Христина Парова е популярна фитнес инструкторка, която не спира да предизвиква пожари с тялото и изпълненията си в социалните мрежи. Не може да се отрече, че блондинката е доста секси, което не може да се каже за всички участнички, борещи се за сърцето на Виктор.

Атлетичната блондинка е жената, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години. Двамата се запознали в залата, където прекарват доста време, а любовта им пламнала бързо. Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.

Двамата са разделени от известно време, но той не е изтрил общите им снимки в Инстаграм. Стоянов разказа, че причините за края на връзката им са много, но са запазили добри отношения, пише канала "CoolNews".

Хриси Парова е истинска сензация в социалните мрежи, където има над 100 000 последователи. В началото на пандемията запали мнозина с 40-дневно предизвикателство за постигане на топ форма у дома, а наскоро предизвиква отново – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.

"Реших да направя нещо целенасочено, специално за дамите, към една проблемна област – талията. Смятам, че тренировките за останалата част са много, от много колеги. За 20 дни някои клиенти постигат завидни резултати – сваляне на 7-8-9 см", сподели Парова в скорошно интервю пред Нова тв.