Бившата на Уайнстийн заживя с актьора Ейдриън Броуди

Ексклузивно
22:22 - 26 Февруари 2020
2388
Бившата на Уайнстийн заживя с актьора Ейдриън Броуди

Джорджина Чапман, бившата съпруга на осъдения за изнасилване филмов продуцент Харви Уайнстийн, бе забелязана да пазарува в Ню Йорк в деня, в който произнесоха присъдата му.

Американските медии съобщават, че тя вече живее с новия си приятел - актьора Ейдриън Броуди. Чапман запази самообладание по време на разкриването на престъпленията на Уайнстийн.

Красавицата се обвърза с носителя на "Оскар" Броуди преди две години, след като се разведе със секс-престъпника. Двамата се запознали, докогато актьорът участвал в две филмови продукции, продуцирани от компанията на насилника Уайнстийн.

Джорджина Чапман се раздели с Уайнстийн през 2017 г., когато сексуалните му престъпления започнаха да излизат на бял свят, след полицейското разследване срещу него.

Тогава тя каза пред медиите: „Сърцето ме боли за всички жени, които са изпитали огромна болка заради неговите непростими действия. Реших да напусна съпруга си. Най-важното за мен е грижата за малките ми деца и затова ще помоля медиите да уважат личното ми пространство”.

Чапман е собственик на модната марка „Маркеза”, която в момента се опитва да спаси от фалит, предизвикан от лошата реклама, свързана с медийния шум около бившия й съпруг.

Превод от в. „Сън”