Бившият секс символ Памела Андерсън: Борих депресия десетилетия наред

Дадох достатъчно материал на хората, за да ми се подиграват, призна застаряващата порно звезда

Нещо за четене
17:15 - 09 Октомври 2024
4389
Бившият секс символ Памела Андерсън: Борих депресия десетилетия наред

„Чувствам се така, сякаш съм преминала от „Спасители на плажа“ директно на на Бродуей. Не знам какво се случи между тези два периода в живота ми. Сякаш бях в мъгла“, сподели актрисата Памела Андерсън, която присъства на филмовия фестивал в Цюрих, където филмът й The Last Showgirl спечели наградата „Златно око“.

По този повод тя сподели в интервю, че се е борила с депресията много години.

„Щастлива съм, че съм тук, в този момент, защото мисля, че съм била депресирана през последните няколко десетилетия“, каза още тя.

„Никога не съм мислила, че ще бъда на сцена и ще получа такава награда. Просто искам да продължа да работя. Вълнувам се да направя повече. Да си част от поп културата е страхотно, но е едновременно благословия и проклятие. Хората се влюбват в теб, заради банския ти костюм. Отне ми много време, но съм тук“, каза актрисата.

Памела сподели и истории от детството си в Канада.

„Когато израснеш на остров, който хората не напускат, те започват да говорят, когато си тръгнеш. Дадох им достатъчно материал, за да ми се подиграват. Без компенсация... Не мисля, че щях да мога да играя образа, който имам в The Last Showgirl, ако нямах живота, който имах, така че си заслужаваше. Ако мога да продължа да работя и да използвам всичко, което знам, да приема предизвикателствата, ще се почувствам благословена“, каза още актрисата.

„Опитах се да се върна към нещата, които се случиха в детството ми. Можех да „помириша“ къщата, цигарите и алкохола и беше важно да огледам всичко това. Опитвах се да си върна силата“, откровено признава Андерсън.

The Last Showgirl е проект на живот или смърт за нея. Тя нямала търпение да направи този филм, и от всички свои колежки най-много се страхувала от актрисата Джейми Лий Къртис.

„Сега се чувствам така, сякаш я познавам цял живот. Тя те хваща за раменете, поглежда те в очите и казва: „Можем да направим това“.

The Last Showgirl е драма, режисирана от Джия Копола. В главните роли са Памела Андерсън, Джейми Лий Къртис, Дейв Баутиста, Бренда Сонг и Кирнан Шипка.

Световната премиера на лентата беше на филмовия фестивал в Торонто на 6 септември.