Бившият шеф на "Кинтекс" бомбардиран от анонимници, пратени от Нинова?

Александър Михайлов показа имейла, с който спира плащанията на дубайските офшорки

Политика
12:00 - 08 Септември 2022
3348
Бившият шеф на "Кинтекс" бомбардиран от анонимници, пратени от Нинова?

Бившият шеф на "Кинтекс" Александър Михайлов, който разкри порочната схема за плащане от сметките на икономическото ведомство към частни адвокатски кантори, включително по частни дела, по времето, когато принципал бе БСП лидерката Корнелия Нинова, обяви, че е бомбардиран от нейни наемници в интернет пространството.

"Когато задкулисието е уплашено, действа отчаяно!", написа Михайлов по повод съобщение, получено от уж "възмутен гражданин", че самият той плащал на офшорни дубайски компании, докато бил директор на военно-индустриалната компания. За да разсея съмненията, че това не се е случвало, той извади стар имейл, пратен до борда на директорите на една от тях, още от 2018 г., когато им заявява, че спира паричните потоци от "Кинтекс" към нея.

"Явно някои хора са силно притеснени от поредното ми излизане в национален ефир, в което разказах дата по дата как назначените от Корнелия Нинова са подготвяли и реализирали източването на „Кинтекс“.
Уплашеното задкулисие, което го е страх да застане открито с името си АНОНИМНО изпраща това съобщение до журналистически редакции в отчаян опит да отклони общественото внимание.

Писането на доноси отдавна им е специалитет. Да припомня, че и моето уволнение от Корнелия Нинова бе по „сигнал“ на “съвестен” гражданин. Тогава бе подписан като Иван Димитров, а сега въображението дори не им е стигнало да измислят име и е просто „възмутен гражданин“, обяснява днес Александър Михайлов. НО според него истинският автор на въпросното писание бил не кой да е, а бившият началник на кабинета на Нинова Калоян Методиев. 

И се обръща към него така: "Да кажа сега на моите “душмани” – аз на офшорки в Дубай само спирам плащанията и през 2018 г. и сега - публикувам документ, за да не съм голословен ! Пак ще ви припомня мотото си в борбата срещу вас – „когато казваш само истината, не ти е нужна добра памет“. Затова и вие постоянно се обърквате във версиите си срещу мен. Защото всеки ден измисляте нови лъжи и оправдания за делата си.

Знам, че единственият начин да се спасите от криминалните ви схеми е като хвърляте кал по тези, които ги разкриват и прекратяват. Няма да ви се получи. Вече всички знаят какви сте, скоро може да разберат и кои сте", застрахова се Михайлов.