БИЙБЪР ТРЕПЕРИ: Карикатурата Джорджано се завърна и стана хит в цял свят

Фъфльото Мирослав завладя социалните мрежи с БГ-версия на "Джингъл белс"

Нещо за четене
14:00 - 09 Декември 2019
6690
БИЙБЪР ТРЕПЕРИ: Карикатурата Джорджано се завърна и стана хит в цял свят

Най-известният фалшивец в родната музика - Джорджано, се завърна триумфално. Мощно изпълнение в характерния му аутистично-фъфлещ стил на най-известната коледна песен в англоезичния свят "Джингъл белс" завладя социалните мрежи не само в България, а по целия свят и само за няколко часа натрупа стотици коментари и хиляди споделяния.

Крайно немелодичният Мирослав Стоянов попадна, незнайно как, в една от най-големите групи във фейсбук за "млади таланти" - "Пош мюзик", където явно администраторите са решили да си направят майтап с феновете и да ги провокират с ужасния звук от гърлото на нашенеца. Приказката, че "слон му е стъпил върху ушите" е напълно валидна за Мирослав Стоянов, както е истинското име на заралията, станал известен преди години с участието си в риалити шоуто "ВИП Брадър" и последвалия хит "Отиваме на кОпон".

Сега 33-годишният псевдопевец е хит не само в родните чалготеки, а хора от Перу до Япония слушат в "захлас" новото му изпълнение - без нито една вярна нота. "Този е гениален. На какъв език е това", "Дайте му Нобелова награда", "Това е шедьовър", са само част от коментарите на новите му фенове, благодарение на популяризирането му във фейсбук. Най-много поддръжници, сочи справката на Lupa.bg, той има сред американци и британци, които твърдят, че си го пускат за разтуха дори на работните места и искрено се забавляват с тоталното му неумение да улучи тоновете на иначе елементарната детска песничка. 

Джорджано се бе отказал от музикалното поприще и години наред държа "почитателите" си в неведение какво се случва с него. Явно той само се е засилвал за поредния си скок, този път към световна слава. Вижте сами какво е сътворил той като поздрав за предстоящите празници: