БЛАГА ВЕСТ: Ахмед Доган чака внучка

Личности
14:48 - 01 Март 2021
4474
БЛАГА ВЕСТ: Ахмед Доган чака внучка

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган чака внучка! Благата вест стана ясна от новината, че снаха му - Памела Жейнова, вече Доган, отново е бременна. Преди две години политикът стана горд дядо на внука Адмир. Само след два месеца пък - в края на април, трябва да се роди и второто дете на сина му Демир и Памела, което ще е момиче.

Добрата вест зарадвала почетния лидер на Движението за права и свободи, тойто сбъдвал своя стара мечта - да има и внук, и внучка.

Сокола бил радостен от факта, че първо на бял свят се появил левентът Адмир, а след него идва момиченцето, за да има кой да я закриля след време. Самият Доган е батко на три сестри от втория брак на майка му Демирие.

Терминът на Памела е в края на април. Бебето ще се роди в софийския „Майчин дом”, където преди две години  проплака и Адмир в ръцете на акушер-гинеколога д-р Дяволов, който е изродил цяло съзвездие ВИП бебета.

„Изобщо не ме е страх. Бързо се възстановявам после. Ставам, забравям за часове и се наслаждавам на бебчето. При мен мина леко първия път, надявам се и сега да е така. Казват, че ще е още по-лесно“, сподели неотдавна Памела Доган.

Съпругата на Демир карала сравнително лека бременност, като типичните за този етап от живота на всяка жена повръщане и гадене продължили чак до петия месец.

Памела и съпругът ѝ вече са избрали и име на дъщеря си, но от суеверие предпочитат да го разкриват преди раждането.

Близки на бременната красавица предполагат, че ще го кръсти на майка си Десислава. От началото на бременността си Памела е качила 13 килограма, но била убедена, че ще ги свали бързо, както след раждането на Адмир.