Благо хвана Митрофанова за дебелия задник (ХИТ СНИМКА)

Дъщерята на Ванко 1 не важи пред полковник Елеонора

Шоу
16:38 - 08 Юни 2023 (обновена)
16050
Благо хвана Митрофанова за дебелия задник (ХИТ СНИМКА)

Преди дни Благой Георгиев се похвали, че е влюбен в дъщерята на един от най-добрите си приятели Ванко 1, която е на половината на неговата възраст. Оказа се обаче, че Джизъса има афинитет и към по-увиснала плът, след като мощно хвана за дупарата съветската посланичка Елеонора Митрофанова и сам се похвали с това.

Благо се снима с опитната посланичка под портретите на Путин и Лавров в Руското посолство в София.

"Благодаря на посланникът на Русия Елеонора Митрофанова за гостоприемството!", написа типично неграмотно победителят в Сървайвър.

Митрофанова изглежда заредена с братска любов към Благой и го хванала през ханша, а неговата ръка се губи някъде около тлъстия целулитен задник на другарката. Благой Георгиев благодари на Митрофанова са гостоприемството по повод събитие в руския център в София.

Че Благо е поканен от руското посолство, не е никак странно, тъй като сериозна част от кариерата му премина именно в тямошното футболно първенство. За никого не е тайна и дружбата му с чеченския диктатор Рамзан Кадиров, който преди време лично му подари джип.

А приема, очаквано, се похвали, че е уважил и дясната ръка на соцшефката Корнелия Нинова - оргсекретарят Евгений Белий, който уверил другарката си Митрофанова, че "вечната и нерушима дружба между българския и руския народ ще пребъде". Там на приема, както става ясно от фотоси в социалните мрежи на американеца Марк Зукърбърг, е бил и лидерът на "Атака" Волен Сидеров. 


Евгений Белий щастлив до Митрофанова 


Волен наднича отзад