Благо Джизъса прави Милото, Орлин, Иван и Андрей футболисти

Нещо за четене
15:42 - 15 Септември 2020
718
Благо Джизъса прави Милото, Орлин, Иван и Андрей футболисти

Благотворителен мач, който ще се състой на 21 септември от 18:00 часа на най-новата и модерна база на Балканите на ул. "Суходолска" 175 и ще събере най-големите имена на родния шоубизнес на един терен.

По инициатива на футболиста Благой Георгиев – певци, артисти, телевизионни водещи и спортисти ще застанат рамо до рамо, ще облекат футболни екипи и ще играят в помощ на Бояна Маринова, която е с диагноза Спина бифида с хидроцефалия и Никол Тодорова, която е със Спинална мускулна атрофия. 

На терена ще видим любимите ни телевизионни водещи- Иван и Андрей, актьорът и шеф на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов, поп певецът Орлин Павлов. Актьорът Иво Аръков също ще стане част от звездните отбори, чиито треньори пък ще бъдат Ники Кънчев и Димитър Пенев.

Родните спортисти ще бъдат представени от национала ни по волейтбол Теодор Салпаров, вратарят Ники Михайлов и футболната легенда Красимир Балъков. 

„Истинате е, че с моя екип искахме да направим благотворителна инициатива, с която да помогнем на тези дечица. Годината беше тежка за всички и продължава да не е леко, но смятам, че не трябва да забравяме да сме добри и да протягаме ръка към по-нуждаещите се“, сподели Благой Георгиев и допълни : „Безкрайно съм щастлив от факта, че толкова много от родните ни звезди се съгласиха само с едно обаждане. Останалите имена също са познати на всеки един от вас, но ще ги разкриваме на етапи. Искам да ви кажа, че успяхме да съберем изпълнители от всички жанрове, най-обичаните актьори и телевизионери. Очаквайте до два дни още от лицата на каузата“.