Благо Джизъса разкрил на Поли, че кръшка на всеки две години

Сръбско издание твърди, че Георгиев винаги е бил известен като голям женкар

Нещо за четене
14:44 - 06 Юли 2022
3927
Благо Джизъса разкрил на Поли, че кръшка на всеки две години

Бившият футболист на Цървена звезда Благой Георгиев наскоро напусна бившето българско Playboy зайче Златка Райкова и сключи нов брак с новата си съпруга Полина, пише сръбският вестник "Телеграф". Георгиев игра за Звезда през сезон 2006/07, като отбеляза два гола в 20 мача, преди да отиде под наем в Дуисбург. След това той игра за Терек, Амкар, Рубин и Оренбург, преди да прекрати кариерата си през 2017 г.

Година по-късно той влезе във връзка със Златка, от която има син, а на 29 юни обяви, че се е оженил за Полина. Преди това той беше женен за рускинята Есмер Омерова, от която има син, а бившата гимнастичка Христина Витанова, за която беше сгоден, му роди две деца.

Георгиев винаги е бил известен като голям женкар според сръбското издание, а според българските медии единствено на Полина е признал, че просто обича жените. Твърди се, че малко след сватбата Благо казал на новата си съпруга, която била с 15 години по-млада от него, че е секс маниак и че не може без жени. Открил й, че едва ли ще издържи година-две само с една жена.

Той признал, че се опитва да се сдържа, че тя е всичко за него, но че един ден може да тръгне по кривите пътища - без да иска да я нарани.

Съобщава се, че Полина се разплакала и останала безмълвна, но по-късно се успокоила, след като разбрала, че е първата жена, на която бившият футболист признава тези интимни неща.