Благо Джизъса се зареди с презервативи за новата си

Футболистът и щерката на Ванко 1 се разходиха през уикенда в столичен мол

Нещо за четене
14:10 - 21 Юни 2023
4162
Благо Джизъса се зареди с презервативи за новата си

Благой Георгиев явно наистина все още не иска пето дете, поне в близките седмици не смята да забременява половинката си Ивана Главчева. Бившият футболист и щерката на рапъра Ванко 1 са най-актуалната светска двойка. През уикенда влюбените гълъбчета се разходиха в столичен мол, който се намира на бул. „Черни връх”. Благо беше изтупан с бял панталон и черна риза, с боядисана и накъдрена коса. Той търпеливо изчака Ивана, като набързо мина през аптека в мола, откъдето си купи презервативи, видя наш репортер.

Джизъса и Главчева не демонстрираха близост, може би защото всички погледи бяха вперени в тях, особено в него. Бившият на Златка Райкова определено привличаше вниманието с ръста, стройното си и нашарено тяло, както и ослепителната усмивка, която озаряваше търговския център. Влюбената двойка се разходи набързо и след това си тръгна от мола. Най-вероятно са отишли да консумират любовта си, предполагаха другите пазаруващи в търговския център, които ги разпознаха. Въпреки солидния си тунинг Ивана изглежда като дете и възрастовата й разлика с Благой си личи от километри. Щерката на Ванко 1 е само на 20 години, а гелосаният футболист ще навърши 42 лазарника в края на годината, пише „Уикенд”.

„Обичам Ивана, дъщерята на моя приятел Ванко 1. Тя е специален, уникален човек. Поучих се от грешките си в миналото и вярвам, че с Ивана всичко ще бъде прекрасно” – заяви преди седмица Благой, разкривайки коя е новата му любима. Плейбоят е в процес на развод с последната си жена – Полина, която е инициатор на раздялата. Набожният футболист не страда дълго по велинградската красавица и си намери нова заможна и още по-млада девойка. Георгиев си намира все по-млади изгори и всеки път е все по-влюбен. Бъдещият му тъст все още не е коментирал любовта между Ивана и Благой. Преди време Ванко 1 беше заявил: „Уважавам Благой, той е важен клиент на клиниката ни. Но ако доближи дъщеря ми с други помисли, извън приятелските, лично ще му избия зъбите, които ние му направихме”.

Ивана е само на 20 години

Припомняме, че Благой си направи новите зъби (знаем, че е маниак на тема ченета) в клиниката на Ванко 1 под тепетата и точно там започна любовта му с младата Ивана.

Джизъса поддържа форма за младата си изгора, заради която се пренесе в Пловдив